.: به نام یگانه هستی :.

آذر 1395

پای شیری با یوفکا (شماره 212)

طرز تهیه:

خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده، یک لایه از خمیر را برداشته و آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته نمایید تا خمیر منعطف شود. اکنون آن را به صورت چین‌دار جمع کنید. مابقی را نیز به همین ترتیب آماده کرده و درون ظرف قرار دهید به طوری که تمام ظرف پر شود...

دسر باواریا (شماره 209)

طرز تهیه:

ابتدا برای بهتر شدن دسر قالب را زیر آب بگیرید و حدود 10 دقیقه در فریزر قرار دهید. شکر را به زرده‌ها اضافه کنید و کامل هم بزنید که رنگ زرده‌ها به سفیدی متمایل شود. اکنون پودر ژلاتین را داخل یک ظرف با آب مخلوط کنید و بگذارید تا به روش بن ماری کامل حل و سرد شود...

دسر پنیری (شماره 208)

طرز تهیه:

ابتدا زرده تخم‌مرغ و شکر را به همراه وانیل به مدت 2 دقیقه با دور تند هم زن بزنید. اکنون شیر را بجوشانید و به زرده‌های زده شده اضافه کنید. سپس پودر ژلاتین را به همراه شربت آلوئه‌ورا روی حرارت غیرمستقیم ذوب کرده و کمی که مواد زرده از حرارت افتاد ژلاتین ذوب شده را به مواد زرده و شیر اضافه نمایید...

کیک یلدایی (شماره 212)

طرز تهیه:

قبل از مخلوط کردن مواد تر یا مایع با یکدیگر در یک ظرف جداگانه آرد، بیکینگ پودر و وانیل را با یکدیگر مخلوط نمایید و مخلوط آن‌ها را الک کنید. فر را از قبل با دمای ۱۸۰- ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب کیک را روغن مالی کنید و کف آن را با کاغذ روغنی به اندازه کف قالب بپوشانید...

شکلات مغز دار با فیلینگ تافی و نارگیل (شماره 210)

طرز تهیه:

شکلات کارات را رنده کرده، دو سوم از شکلات رنده شده را درون ظرفی ریخته و روی بخار آب بن ماری کنید. سپس ظرف شکلات را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه صبر کنید و شکلات را مرتب هم بزنید تا یک‌دست شود. اکنون یک‌سوم باقی‌مانده شکلات را به آن افزوده و مخلوط نمایید تا کاملا حل شود (موجب براق شدن سطح شکلات‌ها می‌شود)...

حلوا شطرنجی (شماره 209)

طرز تهیه:

آرد را الک کرده در تابه مسی یا آلومینیومی بریزید و با قاشق چوبی و با حرارت کم تفت دهید. توجه داشته باشید که نباید رنگ آرد تغییر کند فقط بوی خامی آن گرفته شود. اجازه دهید که به مدت 1 تا 2 دقیقه آرد از حرارت بیافتد. پودر قند را الک کرده و اکنون کره، پودر قند و هل را به آرد افزوده و مخلوط کنید. این مواد را 1 تا 2 بار از چرخ گوشت عبور دهید تا لطیف شود...

نان کره‌ای (شماره 208)

طرز تهیه:

آرد را به همراه خمیر مایه و بهبود دهنده داخل میکسر ریخته سپس به تدریج آب و شیر را بیافزایید و نمک را به همراه مقداری آب مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. اکنون تا جایی که خمیر به دست نچسبد و کمی سفت باشد نصف کره آب شده را افزوده و خوب ورز دهید و به مدت 15 دقیقه در جای گرم قرار دهید...

کیک چای سبز (شماره 207)

طرز تهیه:

کره، وانیل و شکر را به کمک همزن با یکدیگر بزنید تا پفکی شود. تخم‌مرغ‌ها را به صورت تکی اضافه کنید و خوب هم بزنید. آرد، بکینگ‌پودر و پودر چای سبز را الک کرده، در ۳ مرحله به مخلوط کره افزوده و با قاشق هم بزنید. از آخر شیر را بیافزایید و آرام هم بزنید. قبل از گذاشتن کیک در فر روی آن را با خلال پسته سبز تزیین کنید...

به مناسبت روز جهانی چای 25 آذر

بر اساس افسانه‌ای گفته می‌شود که یکی از سالکان در کوه چای مشغول مراقبه بوده است؛ ولی دائم چشم‌هایش بسته می‌شده است.

گفت و گو با مرد 400 هزار فالووری ایران .

نوید سپیدنام 5 سال پیش به بیماری سرطان مبتلا شد. پزشکان از او قطع امید کردند و برای زنده ماندنش تنها 3 روز به او فرصت دادند. تا اینکه امام‌زاده صالح او را شفا می‌دهد.

 من نه در تلویزیون و بیلبورد شهر بودم و نه در هیچ جای دیگر. لذا فقط به خاطر فعالیتم در اینستا گرام نه موضوع دیگر معروف شدم. فالوور من یک زمانی صفر بود

اکثر خیارشورهای فله ای آلوده اند

میگن بدون خیار شور این ساندویچ جور نمیشه. راستش به ساندویچ هویت و شخصیت میده. اصن میگن بدون خیارشور اسمش ساندویچ نیست! 

سمبوسه گوشت و نخود فرنگی با یوفکا (شماره 212)

طرز تهیه:

روغن را درون ماهی تابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. اکنون ‌پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود .گوشت را به همراه سیر، نمک، ‌فلفل قرمز و زیره به پیاز اضافه کرده و همه را به خوبی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد .نخود فرنگی را به همراه رب گوجه‌فرنگی به مواد اضافه کرده و تفت مختصری دهید...

پیتزا سبزیجات (شماره 211)

طرز تهیه:

برای تهیه سس ابتدا سیب زمینی را پخته و له کنید. پیاز را رنده کرده و در مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود. اکنون گوجه فرنگی رنده شده و سس گوجه را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس سیب زمینی پخته را همراه نمک و فلفل به سس افزوده و خوب مخلوط کنید...

پاستا ماندو (شماره 210)

طرز تهیه:

ابتدا پیاز نگینی خرد شده را شده را با کره و روغن زیتون تفت دهید سپس سیر خرد شده را به آن بیافزایید تا تفت بخورد. اکنون گوشت را به صورت خلال نازک برش بزنید و داخل تابه بریزید تا خوب تفت بخورد. سپس قارچ را به پاستا اضافه کنید تا کمی تفت بخور. در این مرحله سس مارینارا را به مواد افزوده تا توسط حرارت خشک شود. برای آماده شدن سس تمام مواد را داخل میکسر ریخته سپس به مدت دو دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید اکنون سس حاضر است...

پیراشکی میگو و قارچ (شماره 209)

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده و با زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود. اکنون زنجبیل، فلفل و سیر را افزوده و مجدد تفت دهید. سپس قارچ را خرد کرده، در ظرف دیگری با آبلیمو روی حرارت بگذارید تا آب قارچ خارج شود (آبلیمو باعث می‌شود تا رنگ قارچ سفید بماند)...

یک درصد از عمر جنین به سکسکه می‌گذرد

 کودک در دوران جنینی نیز سکسکه می کند با این تفاوت که سکسکه جنین به خاطر هوا نیست، بلکه مایع آمنیون، موجب سکسکه می شود

 

ته چین مرغ مجلسی زعفرانی (شماره 212)

طرز تهیه:

پیاز را حلقه کرده و کمی سرخ کنید. اکنون هویج، فلفل دلمه‌ای، زردچوبه و نمک را افزوده، سپس گوشت مرغ را همراه آن‌ها تفت دهید. در ادامه آب جوش را بیافزایید تا مرغ پخته شود. پس از پخته شدن، مرغ‌ها را از مواد جدا و ریش کنید و جداگانه اندکی تفت دهید...

سندرم پلی کیستیک علت چاقی زنان

 بهتر است مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک وعده های اصلی غذا را کوچک و به ازای آن از میان وعده هایی چون سالاد، سبزی، حبوبات و ماست کم چرب استفاده کنند

برگه پیشین 1 2 3 4 5 برگه پسین
84 نوشته