.: به نام یگانه هستی :.

فروردین 1396

نحوه خوابیدن از نگاه اسلام (شماره 219)

قرآن با توجه به اصل تاثیر عناصر ترکیبی بشر در شخصیت آدمی به مسئله خواب توجه داشته و به روش‌های مختلف آن را مورد تحلیل و تبیین قرار داده است. لذا سنجش خوابیدن برای درک و تحلیل رفتارهای فرد، بسیار مثبت و سازنده است و می‌توان از این راه به شناخت شخصیت آدمی و سلامت روحی و روانی او دست یافت...

قلقلک (شماره 219)

وزیربهداشت: نه وزیر و نه نامزد ریاست جمهوری می‌شوم

قلقلک:خسته است می فهمی ؟ خسته !

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: در کشور ظرفیت تولید 100 میلیارد نخ سیگار وجود دارد

قلقلک:منظور تولید ملی است ؟!

علی و رستاخیز ! (شماره 219)

مردی روزی زنی را مشاهده کرد که مشک آبی را به دوش گرفته و با زحمت و مشقت آن را حمل می کند.از او درخواست کرد که ظرف سنگین آب را در اختیار وی قرار دهد، مشک را برداشت و از احوال زن پرسش نمود، معلوم شد شوهر وی از سربازان شهید اسلام بوده است، و تأمین هزینه زندگی فرزندان شهید باعث کار آن زن و آب کشی به خانه دیگران گردیده است!

حضرت آیت‌ الله خامنه‌ای: سال ۹۶ "اقتصاد مقاومتی تولید- اشتغال" نام‌گذاری شد (شماره 219)

حضرت آیت‌ الله خامنه‌ای در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در هنگام حلول سال نو فرمودند: برادران و خواهران عزیز امسال سال مهمی از نظر تحرک مهم اقتصادی، در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای شهر و روستاست.ایشان در ادامه افزودند: با وجود اینکه کشور در سال ۹۵ دچار مشکلات اقتصادی بود...

راهمان را گم کرده ایم (شماره 219)

کمی به خود آییم. به تلنگرهای طبیعی و غیر طبیعی که به ما وارد می‌شود کمی توجه کنیم. به کجا چنین شتابان؟ چه می‌خواهیم و به دنبال چه هستیم؟ خط‌مان را گم کرده‌ایم. راهمان را اشتباه می‌رویم.

بیکاری و اشتغال، رکود و  اختلاس، شادی و مصیبت‌‌...

پیروک گلدانی (شماره 218)

طرز تهیه:

برای تهیه خمیر شکر و نمک را با آب ولرم مخلوط کنید. اکنون پودر خمیر مایه را به آن افزوده و آن را در جای گرم قرار دهید تا عمل آید. بعد از ١٠ دقیقه استراحت، مایه را در کاسه بزرگی ریخته و روغن مایع را به آن بیافزایید و آنقدر به آن آرد اضافه کنید...

خورش باقلا قاتق (شماره 216)

طرز تهیه:

لوبیاها را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس کنید. 2 بار آب آن را تعویض کرده و سپس پوست روی لوبیا را گرفته و آن را به دو نیم قسمت کنید. اکنون سیر را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید پس از اینکه بوی سیر بلند شد لوبیاها را اضافه کنید و همراه با سیر چند دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود. سپس شوید خشک را به خورش باقلا بیافزایید...

میرزا قاسمی مدرن (شماره 214)

طرز تهیه:

بادمجان‌های را کبابی کنید و پوست و تخم آن‌ها را بگیرید. اکنون در ظرف مناسبی سیرها را رنده کرده و با مقدار کمی روغن سرخ کنید. بادمجان‌ها را داخل ظرف قرار داده و گوجه‌های نگینی شده را به همراه رب گوجه‌فرنگی به مواد بیافزایید...

کوفته تبریزی (شماره 213)

طرز تهیه

لپه را نیم پز کرده و برنج را از 30 دقیقه قبل خیس کنید. اکنون این دو را همراه با گوشت، سبزی معطر، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کرده و وزر دهید. قبل از گرد کردن کوفته‌‌ها وسط آن تخم مرغ آب‌پز، آلو، گردو و زرشک قرار دهید...

سالاد سبزیجات با مرغ (شماره 217)

طرز تهیه:

هویج را خرد کرده و در آب جوش ریخته تا پخته شود. کدو وکلم را خرد کرده و به قابلمه حاوی هویج 70درصد پخته شده افزوده و اجازه دهید تا همه مواد کاملا پخته شود. بعد از پخت آن‌ها را آبکش کرده و با آب سرد به آن ها شوک دهید در ادامه مرغ را باروغن زیتون، نمک وفلفل مزه دار کرده و آن را کبابی یا گریل کنید...

لقمه‌های کدو‌حلوایی با یوفکا (شماره 218)

طرز تهیه:

کدوحلوایی را ریز کرده و بگذارید تا بپزد. پس از این که کمی نرم‌تر شد شکر را همراه با نیمی از کره، دارچین و زعفران خیس خورده به آن بیافزایید و تا زمانی که شکر کاملا باز شود بر روی حرارت بگذارید در نهایت گردو خرد شده را به آن اضافه کنید...

نان ذرت (شماره 217)

طرزتهیه:

آرد ذرت و آرد سفید را با هم مخلوط کرده، بیکینگ‌پودر را بیافزایید و نمک و ادویه‌ها را افزوده و مخلوط کنید. اکنون وسط مواد را گود کرده تخم مرغ و شیر اضافه کرده و با مفتول دستی مخلوط نمایید تا کاملا صاف و یکدست شود...

نان برشی کشمشی (شماره 216)

طرز تهیه:

پانصد گرم از آرد را داخل ظرفی ریخته خمیرمایه را اضافه کرده و سپس شکر و دارچین را هم بیافزایید. وسط آرد را گود کنید و کره نرم شده و عدد تخم مرغ را افزوده، اکنون آب ولرم را به تدریج داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید...

گلابی کاراملایز (شماره 215)

طرز تهیه:

ابتدا گلابی‌ها را پوست بگیرید. هسته گلابی‌ها را از قسمت پایین گلابی خارج کنید و با پسته پر کنید. آب، شکر، زعفران، گلاب و نمک را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از جوشیدن گلابی‌ها را اضافه کرده و شعله را کم کنید...

نان مربایی (شماره 214)

طرز تهیه:

خمیر مایه را با شیر ولرم و یک قاشق مرباخوری شکر عمل بیاورید. در این فاصله تخم مرغ، بقیه شکر، نمک، روغن مایع و اسانس وانیل را با هم مخلوط کنید. خمیرمایه عمل آمده را به مواد افزوده و آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود...

ژله بستنی رنگین کمان (شماره 213)

طرز تهیه:

ابتدا هر کدام از بسته‌های پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بگذارید تا کاملا سرد شود. اکنون مایع موجود در هر کدام از لیوان‌‌ها را با یک لیوان بستنی مخلوط کنید. سپس قالب مورد نظر را چرب کرده، ابتدا ژله بستنی آلبالو را ریخته، سپس قالب را داخل یخچال بگذارید تا ببندد...

برشتوک نخودچی شکلاتی (شماره 218)

طرز تهیه:

ابتدا نیمی از شکلات را به صورت بن ماری ذوب کنید. بهتر است برای ماندگاری بیشتر از روغن مایع استفاده کنید. در ادامه باقی‌مانده شکلات را بریزید تا ذوب شود. این کار به خاطر براق شدن شکلات است. بعد در نیمی از قالب‌های سیلیکونی شکلات چرب شده را بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد...

پلمبیر (شماره 217)

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده، زرده را با شكر و وانیل بزنید. ژلاتین بن‌ماری و شیر داغ را به زرده افزوده و در ادامه خامه زده شده را همراه سفیده تخم‌مرغ زده شده و پف کرده، همراه مقداری از خلال بادام، پسته و مقداری آناناس خرد شده را با زرده تخم‌مرغ و سایر مواد مخلوط کنید...

شیرینی شکلاتی (شماره 216)

طرز تهیه:

همه مواد را به هم مخلوط کنید و به مدت 30 دقیقه به آن استراحت دهید. سپس به اندازه بک نوار 15*5 از آن را پهن کرده وسط آن نوتلا یا شکلات آب شده بمالید...

مربای زرشک (شماره 215)

طرز تهیه:

زرشک را پاک کنید چند بار با آب سرد بشویید. سپس زرشک‌ها را داخل کاسه‌ای حاوی آب سرد طوری که آب روی آن‌ها را بپوشاند به مدت 2-3 ساعت بخیسانید تا گرد و خاک باقی‌مانده روی دانه‌های زرشک کاملا ته‌نشین شود...

برگه پیشین 1 2 3 برگه پسین
45 نوشته