.: به نام یگانه هستی :.

حمص (شماره 237)

photo_2018-01-12_18-19-34

مواد لازم برای ۵ نفر

نخود: ۴۰۰ گرم

ارده کنجد: نصف پیمانه

روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری

سیر: ۷یا ۸ حبه

نمک: به مقدار کافی

لیمو ترش: ۲ عدد

فلفل قرمز: نصف قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

نخود را از یک روز قبل خیس کنید،پوست بگیرید و با نصف سیرها بپزید. زمانیکه آب آن به یک چهارم پیمانه رسید

میکنیم و داخل مخلوط کن بریزید. اکنون سیر پوست کنده و نمک را داخل هاون ریخته و کاملا له کنید. ارده کنجد، روغن زیتون و آب لیمو ترش را داخل مخلوط سیر ریخته و با هاون و یا قاشق چوبی کاملا بزنید.

مخلوط بالا را داخل نخود ریخته و کاملا مخلوط نمایید تا مخلوط خمیر مانند، غلیظ و یکدستی به دست آید. اگر خشک بود، کمی از آب نخود و یا آبلیمو را داخل آن بریزید تا لطیف گردد.

حمص را داخل ظرف مناسب سرو کنید. قبل از سرو، روی آن کمی روغن زیتون بریزید و با نعنای تازه، نخودهای پخته و کمی زرشک تازه تزئین نمایید.

پیشنهاد

* این غذا را می‌‌‏توان همراه خیار شور، تربچه، پیاز و زیتون سرو کرد.

* می‌‌‏توانید نخود را از قبل خیس کنید، پوست بگیرید واگر فرصت نبود، بعد از پخت پوست آن را بگیرید.

* اگر طعم سیر خام را دوست ندارید می‌‌‏توانید سیر را بپزید و سپس با نمک، فلفل قرمز و روغن کنجد مخلوط کنید.

خانم حمیده صولت‌زاده- مدرس آموزشگاه‌‌های فنی حرفه‌ای 


دیدگاه‌ها

XML دیدگاه ها: RSS | Atom