.: به نام یگانه هستی :.

(شماره 215)گلابی کاراملایز

گلابی کاراملایز

مواد لازم

گلابی: متوسط 4 عدد

پسته: نصف پیمانه

آب: یک ونیم لیتر

شکر: یک و نیم پیمانه

زعفران: نصف قاشق چای‌خوری

گلاب: 2 قاشق غذاخوری

نمک: یک پینچ (مقداری بین دو انگشت شست و سبابه)

گلابی کاراملایز

طرز تهیه

ابتدا گلابی‌ها را پوست بگیرید. هسته گلابی‌ها را از قسمت پایین گلابی خارج کنید و با پسته پر کنید. آب، شکر، زعفران، گلاب و نمک را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از جوشیدن گلابی‌ها را اضافه کرده و شعله را کم کنید.

بعد از 45 دقیقه این خوشمزه‌های دوست داشتنی آماده سرو هستند. سپس گلابی‌ها را بردارید و شعله را زیاد کنید تا مایع کمی غلیظ شود. مقداری از آن را هنگام سرو روی گلابی بریزید. گلابی داغ را می‌توانید با انواع بستنی شکلات یا هر دسر دیگری ترکیب و تزیین کنید. نوش جان.

 

 

ایمان دلقندی- سرآشپز عذاهای ایتالیایی و فرانسوی

photo_2016-07-20_12-15-40

 


دیدگاه‌ها

XML دیدگاه ها: RSS | Atom