.: به نام یگانه هستی :.

کوکی شکلاتی (شماره 240)

photo_2018-02-05_13-30-37

مواد لازم

کره: 115 گرم (به دمای محیط رسیده)

شکر قهوه‌ای: 150 گرم

شکر دانه‌ریز: 100 گرم

تخم مرغ کامل: 1عدد

زرده تخم مرغ: 1 عدد

عصاره وانیل: 1 قاشق چای‌خوری

شکلات نوتلا : 150 گرم

آرد: 300 گرم

جوش شیرین: یک و یک چهارم پیمانه

آرد ذرت: یک قاشق چای‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

چیپس شکلات: 225 گرم

طرز تهیه

ابتدا در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید سپس فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف گود کره نرم شده را اضافه کنید و با همزن حدود یک دقیقه بزنید تا صاف و یک دست شود. شکر قهوه‌ای و شکر دانه ریز را به کره افزوده و مجدد با همزن بزنید تا در کره نفوذ کند و رنگش کمی روشن شود. اکنون تخم مرغ کامل، زرده تخم مرغ و عصاره وانیل را افزوده و مجدد با دور تند همزن بزنید. سپس همزن را کنار گذاشته و نیمی از شکلات نوتلا را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید.

در ظرف جداگانه‌ای مواد خشک شامل آرد، جوش شیرین، آرد ذرت و نمک را مخلوط کرده و به تدریج مواد تر را بیافزایید و با دور آران همزن بزنید. در این مرحله یک فنجان از چیپس شکلات را با مواد مخلوط کنید و چند ثانیه دیگر هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. همزن را خاموش کرده و باقی‌مانده شکلات نوتلا را داخل مواد بریزید و با قاشق به آرامی مخلوط نمایید. سپس خمیر را قاشق قاشق با اسکوپ و با فاصله روی کاغذ روغنی که در سینی فر قرار داده‌اید بریزید. حالا حدود 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی رنگش عوض شود. در ادامه از فر خارج کرده و از شکلات چیپسی روی کوکی‌های داغ بپاشید. سپس بگذارید خنک شود و نوش جان کنید.


دیدگاه‌ها

XML دیدگاه ها: RSS | Atom