.: به نام یگانه هستی :.

درباره ما

معرفی نشریه : 

نشریه تخصصی غذا و خراسان در روز 24 مهر ماه 1385 (16 اکتبر 2006 ) مصادف با روز جهانی غذا با عنوان " هفته نامه غذا و خراسان " و با شعار " غذا را اول بخوانید ، بعد بخورید" بعنوان اولین و پرتیراژترین نشریه تخصصی تغذیه در سطح کشور شروع به فعالیت نمود.درآن سالها و با شروع فعالیت نشریه ، جایگاه غذا و تغذیه برای مردم و بویژه مدیران تعریف شده نبود و چه سختی هایی که کشیده شد تا در این زمینه مردم احساس نیاز علمی خودشان را از طریق این نشریه برطرف نمایند .

430430

رسالت و رویکرد اصلی نشریه ، ارتقاء هرچه بیشتر سطح دانش تغذیه ای و بهداشتی جامعه از طریق انتقال تازه ترین اطلاعات علمی و کاربردی در زمینه تغذیه ، صنایع غذایی، بهداشت ، پزشکی و سلامت می باشد و در همین مسیر توانسته است در طول بیش از یک دهه فعالیت ، توجه اقشار مختلف از جمله نوجوانان و جوانان ، بانوان وزنان خانه دار، بیماران و سالمندان ، ورزشکاران ، مدیران، فعالان و کارشناسان صنایع غذایی ، متخصصین حوزه تغذیه و سلامت و ... را به خود جلب کند.

نشریه سرفصلهای خود را در زمینه های مختلف از جمله خانواده ،زیبایی ،بیماریها، کودکان، تغذیه ،صنایع غذایی ،درمان ،دارو ، صنعت و فناوری ،سلامت ،سرگرمی ورزش ،بهداشت و دستورات آشپزی برای مخاطبین ارائه میدهد .   

در طول این سالها به لطف وجود حجم بالای مخاطبین و اعتماد ایشان علاوه بر اینکه میزبان برترین برندهای کشور بوده ایم ، همواره به برند سازی و اعتباربخشی همراهان تجاری خود تلاش و اهتمام ورزیده ایم . 

 

معرفی مدیریت و سردبیر : 

صاحب امتیاز ، مدیر مسئول و سردبیر: مهندس رسول حاجی امیری

متولد: 1351 مشهد مقدس

بیوگرافی:

دبستان: ارم مشهد          راهنمایی: امید انقلاب          دبیرستان: نمونه آینده سازان          

دانشگاه: فارغ التحصیل مهندسی علوم و صنایع غذایی در سال 1377 از دانشگاه شهید بهشتی تهران

- بازرس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی از سال 1381

- کاندیدای دوره هشتم نمایندگی مجلس شورای اسلامی در سال 1382

 

چاپ و اشتراک نشریه : 

هفته نامه غذا و خراسان در مشهد مقدس چاپ می شود. نشریه از ابتدا به صورت تمام رنگی و در قالب 20 صفحه اصلی ، 4 صفحه ویژه نامه آشپزی (باعنوان خانوم خانوما) و 4 صفحه ویژه نامه ویترین منتشر می شود. 

قیمت این نشریه هم اکنون 2000 تومان می باشد و بیشترین مشترکین نشریه در استانهای خراسان رضوی ، شمالی و جنوبی بوده اگرچه مشترکینی از سایر شهرهای کشور مانند تهران ، تبریز ، بندرعباس ، اصفهان و شیراز نیز مشترک نشریه می باشند . 

 

ضمیمه های هفته نامه غذا و خراسان : 

  • ویژه نامه آشپزی و شیرنی پزی ویژه عید نوروز که هر ساله در نوروز منتشر می گردد .
  • ویژه نامه خانوم خانوما ، در تعداد صفحات گوناگون با موضوع آشپزی منتشر می شود.
  • ویژه نامه ای تبلیغاتی ویترین، معرف فعالان و واحدهای تجاری و خدماتی بوده است.
  • ویژه نامه ماه مبارک رمضان ، هر ساله با موضوع تغذیه و سلامت در ایام روزه داری منتشر می شود.
  • ویژه نامه روزجهانی غذا که هر ساله مصادف با روز جهانی غذا منتشر می شود .
  • ویژه نامه یلدا که هر ساله مصادف با شب یلدا منتشر می گردد . 

همایش ها و مراسمات : 

نشریه غذا و خراسان در طول بیش از یک دهه فعالیت خود ، متولی برگزاری همایش ها و مراسمات مختلف پیرامون مسائل تغذیه و سلامت در شهر مشهد بوده است که از آن جمله   می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • جشنهای سالانه سالگرد تاسیس نشریه در سالهای 1389 ،1390، 1391، 1393و 1395
  • مراسم پخت بزرگترین حلوای ایران در روز عاشورا سال 1389
  • مراسم افطاری مددجویان سازمان بهزیستی در سال 1393
  • مراسم پخت بزرگترین شله زرد ایران در روز عاشورا سال 1390
  • برگزاری بزرگترین مسابقه آشپزی با حضور سامان گلریز  در اسفند ماه 1394
  • برگزاری اولین همایش آموزشی بارداری و سلامت با حضور پرستو صالحی (هنرمند) در مهر ماه 1395